LJUBAVNICI 21.5.-20.6.

LJUBAVNICI 21.5.-20.6.
Ključne reči: Ljubav, potpunost, izbor, napast, predanost, želja
Dobro slaganje: Ljubavnici, Pravda, Zvezda
Loše slaganje: Prvosveštenik, Pustinjak, Đavo
ŽENE: “Život je lep, strastven i seksi” je moto Ljubavnica, što znači da se one ne bave porno industrijom nego jednostavno su “Eve iz raja”. Prijatne osobe, koje tragaju za potpunom ljubavlju i svojom vizijom je ostvaruju. Karakter Ljubavnica je moćan i fokusiran na svoje imanje. Nežnost koja im sjaji u očima je varljiva, nikako nisu naivne ni glupe, nego jednostavno nemaju potrebe da konstantno iznose svoje mišljenje u lice drugima. Važne stvari zadrže u sebi, to ih čini nedostupnima i zato su mnogo privlačne. Uspešne su u kreativnom poslu i dobre su ekonomistkinje BREND(*marketing reklama). Što je važno još znati o njima je to, da pobeđuju životne bitke zbog svoje samokontrole i jasno još nešto – izbor reči. Neki bi rekli da su dvolične ali one iskreno kažu odmah šta im je prioritet. Nisu vezane za najnoviju modu, dok su mlade vole šarene haljine a i kasnije klasične elegantne kostime BREND(*marketing reklama). Nisu najlepše ali svoga muškarca obore sa nogu! Osvajaju ih lepi, graciozni i nežni muškarci.
MUŠKARCI: Što je važno znati o Ljubavniku je to da su izuzetno takmičarski. Konkurencija je dobra stvar za napredak! Vole senzacionalne sportske događaje, nekako su uvek deo toga. Pošto se mnogo puta oslanjaju na intuiciju, uvereno stave koji dinar na kocku. BREND(*marketing reklama). Ovi muškarci imaju stila, sa svojim opuštenim korakom uvek privuku pažnju. Poseduju tu harizmu, koja može da zaludi bezbroj žena. Nemojte se plašiti – nisu sve to izdajnički muževi koji se udvaraju svakoj koja prođe. Ako se drži pravila  “Dame biraju”, onda sigurno može se i reći “Ljubavnici biraju”. Srećnicu koju izaberu mora da je ponosna na sebe jer se zna – ona je najbolja! Mnogo pričaju i malo kažu, pažljivo izaberu reči. Prijatelje biraju srcem. Veliku strast gaje prema muzici BREND(*marketing reklama), čitanju i pisanju. Nemojte ih ljutiti, zbog svog odbrambenog mehanizma napraviće pravi skandal. Mnogo kontolišu svoje emocije i zato ponekad dođu do ruba nervnog sloma. Tada ih niko nemože naći, bace svoj mobilni u đubre i kraj priče. Za njih je to novi početak bez starih grehova. Žena koja uspe da osvoji ljubavnika, uvek pokazuje stabilan duh koji prihvata Ljubavnikove greške.
POZNATI LJUBAVNICI & LJUBAVNICE:
Angelina Jolie, Anna Kournikova, Bob Dylan, Che Guavara, Donald Trump, Heidi Klum, Jamie Oliver, Johnny Depp, Meryl Streep, Nicole Kidman,..
Vrline: Ekonomičnost, stabilnost, tačnost, pravednost, diplomatija
Mane: Plašljivost, promiskuitet, tvrdoglavost, lako uvredljiv
Šarm: Seksipil, dobar sagovornik, nežnost, zanimljivost
Vole: Da stignu sve obaveze, misterije, romane, kućne ljubimce
Ne vole: Svađe, poroke, ogovaranja, primitivnost
Okolina: Dom u kojem žive je egzotični raj, izaberu stil na neku tematiku kao što je priroda, afrika, art deco,…
Boja: Roza
Poklon: Nakit, bižuetrija, album omiljenog autora, cveće
Putovanje: Maldivi, Island, Australija
Srećni kristal: Biser, Tigrovo oko
Brojevi: 2, 17, 30, 46, 99 (za više brojeva zovite svog osobnog Tarotologa LINK)
LJUBAV & SEKS: Nežnost, to je najača osobina Ljubavnika/-ica! Svoju intimu ne prenose u javnost, zašto bi? Ljubavnik više voli da pogleda za drugim ženskim nogama, to radi spontano i nagonski. Sreća u nesreći – žena neće nikad da sazna. Kao “švaleri” nikad ne opstanu, možda iz radoznalosti probaju zabranjeno voće. Pošto im takvo ponašanje kuca na svest, posle loših iskustva to više ne praktikuju. Ljubavnice su tople, razumevajuće, iskrene žene sa mnogo takta. Kuća je uvek doterana.  Mnogo su bolji partneri ako se ožene posle tridesete, oni su kao vino – sa starošću cvetaju, svaki dan su bolje osobe. Romantika im je blizu srca, vole da pohvale i da su pohvaljeni, pogotovu su ponosni na svoje privlačne karakteristike, lep osmeh. Uživaju u prijatnim ručkovima, izlazak u grad, šetnja prirodom, sve su to stvari koje usrećuju njihovu narav. Ljubavnici su sa svojim potomcima u prijateljskim odnosima. Dete mora da im se poveri, a ne da im krije. Traže partnera koji imaju snažan karakter i stabilan pogled na život.
POSAO & NOVAC: Nema tu filozofiranja. Pare su pare, kako dođu tako i prođu. Ljubavnici imaju štedljivu narav, već u mladim godinama osnivaju svoj privatni “crni fond” za loše dane. Traže stalan posao, koji će postati rutina u životu. Imaju dobru kontrolu nad svakim centom kojeg zarade, matematika im nije loša strana. Kad dođu neplanirani troškovi, jako im je teško pozajmljivanje para. Rokova se drže do sekunde, ne podnesu da su nekome dužni. Plaše se bankrota kao boga, čitaju mnogo ekonomske i trgovačke literature. To što zarade to potroše, i ništa više. Samostalost je njihova prednost, nemaju prevelikih apetita za bogastvo. Bogati Ljubavnici dosta puta dobiju veliko nasledstvo na poklon. Nikad se ne kockaju, sreća je preveliki rizik za nešto tako važno kao što su finansije. Dobri su investitori, političari, lobisti, ekonomisti, poslovođe, medicinski stručnjaci, brokeri, agenti za nekretnine.