UMERENOST 22.11.-21.12.

UMERENOST 22.11.-21.12.
Ključne reči: Samokontrola, kompromis i vrlina
Dobro slaganje: Car, Snaga, Umerenost
Loše slaganje:Kočija, Smrt, Mesec
ŽENE: Umerenice nisu dosadne osobe kako bi prvo pomislili. To su inteligentne žene koje kroz sposobnost predviđanja loših stvari mogu izbegnuti većinu tragedija i katastrofa. Kroz život prolaze slobodno i neopterećeno, uvek u dobrom društvu BREND(*marketing reklama) i vole se baviti sportom BREND(*marketing reklama). Prave su hedonistkinje, za njih je život čisti užitak! Naravno u životu ima i problema, Umerenice to rešavaju jako elegantno. Ako je problem nerešiv, jednostavno znaju da su dale sve od sebe i ne opterećuju se više. Spontanost donosi mnogo poznanstava i zato one imaju veliki račun za telefon! U najviše slučajeva bave se sa nečim specifičnim, nešto majstorski, nešto što se ne usudi raditi bilo ko. Na to su ponosne i ponekad neshvaćene, ali baš ih briga! Umerenice skoro nikad ne plaču, barem ne javno. One su razmišljanja da su neke stvari mnogo “privatnog karaktera”, plač u javnosti jednostavno nije na njenom spisku. Neodoljive su muškarcima sa jakim emocijama, kreativnim osobama snažnog karaktera. One obožavaju prave muškarce slobodnog duha koji su u jednom potezu prijatelj, dečko, muž, verenik, brat i otac u jednom.
MUŠKARCI: Umerenci su koncentrisani na svoj život. Svaki korak je bukvalno isplaniran, zato da ne dolazi do nepotrebnih grešaka. Ne vole nikoga da “mole” za uslugu, to nije u njihovom stilu. Organizuju svoj život mnogo unapred, već u septembru planiraju gde će da budu za Novu godinu, za Novu godinu planiraju gde će da budu na letovanju i tako dalje. Jedino područje u njihovim životima koji može da izađe van kontrole je zdravlje BREND(*marketing reklama). Oni su teški hipohondori, stalno se plaše da su nezdravi, ponekad razviju fobije. Njihova moda je specifična, drugačija. Umerenci imaju tu drskost da mogu da nose šta hoće, sve im dobro stoji BREND(*marketing reklama). Nisu ekstremisti da se dovode u životne opasnosti kao što je vožnja pod alkoholom. Oni su “vatreni” što se tiče kontrole. Sve moraju da imaju pod kontrolom, inače se razbija njihova stabilnost. Postanu mnogo nemirni i plašljivi, ako se poruši “osobna kuća iz karata”,  pretvara se u besnog “zmaja” koji bljuje vatru. Žene koje su stvorene za njih su one koje vole red i čistoću, nežne, samopouzdane, sportski aktivne. One koje vole Umerence, često su dobre domaćice i ne vole muškarce koji skitaju noćima i “glume” frajere.
POZNATI UMERENIKI & UMERENICE:
Lucy Liu, Brad Pitt, Britney Spears, Bruce Lee, Christina Aguilera, Gianni Versace, Jane Fonda, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kim Basinger, Tina Turner…
Vrline: Atraktivan izgled, opuštenost, tačnost, iskrenost
Mane: skloni neverstvu, osednutost izgledom, egoizam, posesivnost
Šarm: Anđeosko lice, potpuna opuštenost, kuvanje partneru
Vole: Prirodu, sport, druženje, decu, utakmice
Ne vole: Svađe, ružnoću, gužvu na putu, psovanje
Okolina: U svoju kuću ne dovode mnogo ljudi, dovode samo one koje im iskreno veruju. Vole svetle boje, najviše vole belu. Njihov dom je čist, topao, potpun sa puno stila. Treba im i posebna soba koja služi za teretanu koja mora da ima prozore.
Boja: Bela
Poklon: Parfem, wellnes vikend paket, fotoaparat, kamera
Putovanje: Maldivi, Dubai, Švedska
Srećni kristal: Beril, Opal
Brojevi: 6, 18, 32, 39, 45 (za više brojeva zovite svog ličnog Tarotologa LINK)
LJUBAV & SEKS: Umerenosti su mnogo privlačne osobe, zato imaju mnogo obožavaoca i obožavateljki. Spoljašnja lepota je jedno od mnogih karakteristika koje upadaju u oči, pored toga su jednostavno “cool” osobe – opuštene, nasmejane, jednostavno prijatne za druženje. Vole zajedno sa svojim partnerom da rade sve; upisuju tečajeve, zajedno kuvaju ručak, zajedno se kupaju u kadi, zajedno sa partnerom provode slobodno vreme. Mnogo su predani i ne plaše se pokazivati emocije. Jasno kažu kako stvari stoje, obožavaju decu. Pošto su popularna meta za “flertovanje”, padnu po klizavom parketu često. Prevara se ne sme oprostiti jer će opet uraditi isto ako ne nauče lekciju već prvi put. Pašće na kolena, gledati vas najtužnim očima, obećavati sve i svašta. Važno je kako prvi put reagujete, takav utisak puštate na njih zauvek. Dobro je što su iskreni, tako da možete biti sigurni u to što kažu. A i oni bi vama oprostili prevaru, ako bi to bilo u stilu “pijanog neverstva”. Već viđanje iza leđa ne bi dobro prošlo. Kod svoje dece nađu svoje omiljeno, najviše puta je to dete koja je njihova kopija. Seks je mnogo bitan, bez njega ne ide.
POSAO & NOVAC: Poslovne Umerenosti ne čekaju da im padne plafon na glavu, već jako rano stupaju u poslovne vode. Vole samostalnost, ako su ovisni od nekog im to smeta. Odlično im idu sve struke nije važno kojeg posla se uhvate. Važno je naglasiti da prvo obave svoje obaveze, tek onda sednu na kafu i pričaju kasno u noć. Najviše puta se bave sa nekim zanimanjem gde je izgled poprilično važan. Oni se bave glumom, voditeljstvom, ako imaju sluha sa pevanjem, dobri su sa mušterijama. Dobri su fitnes instruktori, dosta puta ih vidite kako trče već rano ujutro. Sve to samo da bi izgledali fit. Svaki dan probaju nešto novo, upisuju se na kurseve, treniraju neki sport, takmiče. Novac vole da troše na izgled i na zdravlje. Nekad se kupaju u parama, a nekad su bez žute banke. Sve je to deo života, srećom su snalažljivi.