Kućna poseta

Kućna poseta

Ako je nemoguće da dođete do Milana, Milan dolazi do Vas! U posebnim prilikama Milan dolazi u posetu na vaš dom, kuću ili neko drugo dogovoreno mesto ukoliko je to vaša posebna želja ili potreba.

Možda ne možete ići na put zbog obaveza ili nekih drugih razloga, osećate jaku potrebu po brzom rešenju.

Dom je mesto gde se upija najviše vaše energije, zato je to konkretniji način da Beli Mag proceni situaciju. Želite otkriti tajne koje su skrivene u vašoj kući? Definitivno se može utvrditi da li je kuća pod kletvom, prokletstvom, ćinima, naći nagazne ili ostale uklete, uročene predmete.

Posle procene situacije u kući Milan daje uputstva kako rešiti negativnih sila, recepte za posebne rituale. U najviše slučajeva potrebno je imati u kuči so, sećer, sveće i peškire razlićitih boja.

Dolazak Milana im više namena: komplet otvaranje Tarota (ljubav, posao, budućnost) za celu porodicu, prijatelje ili kao iznenađenje za zabave, rođendane, venčanja, slave, nastupe, meditacije, privatni časovi (učenje Tarota), grupe itd.

Milan uz pomoć viska utvrđuje prisustvo entita. Ukoliko su tu negativne sile, potrebno je čiščenje kuće.

Čišćenje kuće od duhova

Osećate prisustvo nečeg nevidljivog, paranormalnog u Vašoj blizini? Ukoliko Vam se u kući dešavaju stvari koje ne možete pojasniti, čujete čudne zvukove, pucketanje nameštaja i parketa, pomeranje stvari po kući, potrebno je čišćenje kuće. Ako imate jedno od ovih simptoma, verovatno se radi o prisustvu paranormalnih entiteta, duhova u Vašoj kući.

Duhovi su duše umrlih koji su ostali u medjuprostoru živih i mrtvih. Duše, koje su zalutale pojavljuju se na prostorima gde su nekad živele, radile i sanjale. Životni ciklus je od rođenja do smrti; ponekad se desi da je smrt došla prerano ili na način koji nije pravedan.

Duše ljudi koji su umrli na neki tragičan način se mnogo puta prikazuju u kućama svojih bližnjih koje su ostavile iza sebe. Po podacima istražitelja odprilike 72 % slučajeva su dobri duhovi, kojima treba pomoći preći svetlosni tunel u drugi svet.

Život posle smrti je jednostavno nešto što se ne treba plašiti. Duhovi “lutalice” ostali su da žive dalje u ovom životu i nisu svesni da su doživeli fizičku smrt. Milanova praksa je poseban ritual u kojem upotrebljava posebne mirise, tamjan. Uz pomoć dimnih signala priča posebnu bajalicu koja otvara prolaz duhovima u drugu dimenziju.

Zakazivanje +381 62 832 73 72

Na žalost ne postoje samo dobri duhovi. Zlo koji neki zovu Demon, Poltergejst je tajno prisutan u tišini tamnih noći. Verovali ili ne, sve se dešava iznenada! Oni se hrane žrtvinim strahom. Divljačkim duhovima je cilj da svoju metu opsednu i stave u potpunu kontrolu.

Najlakše žrtve su najosetljivi članovi porodice, deca, stariji i kućni ljubimci. Puno puta su prvi znaci baš i ponašanje kuca i maca: nenormalno cviljenje, mjaukanje i loš apetit.

Sa svakim danom se dešavaju gori i gori događaji. Mnogi se plaše istine i to je normalno. Demon je jedno jako ružno stvorenje koji može da zapali vatru bez uzroka. U stanu može nešto nenormalno da smrdi, a svaki ugao je očišćen.

Predmeti lebde, lete, pomeraju se; svetla se pale i gase sama od sebe. U sekundi se temperatura promeni, osećate da ste se naježili zbog hladnoće. Kad zli duhovi ojačaju, oni pokažu svoju ružnu pojavu.

Najtamnije priče su one o deci koje su zvale duhove sa Ouija tablom u šali, igri i s tim stvorile Portal kroz koji ulaze najgroznija bića iz drugih dimenzija. Taj Portal se NIKAD više ne zatvara. Potreban je natprirodno jak belomagijski Ritual koji može na neko vreme zatvoriti vrata, ali tu nema večnog rešenja. Treba se što pre odstraniti iz proklete, začarane kuće.

Demon se pre ili kasnije pokaže u svom punom izdanju, ako ne preuzmete borbu za svoj život. Ova pojava je jako opasna i treba reagovati brzo, pod hitno! Egzorcizam je najgori oblik rešavanja tih problema, čišćenje kuće i posebna zaštita je najbolje rešenje.

EVP (Electronic voice phenomena eng.) je dokumentovan zvuk natprirodnih bića. Na lokaciji gde se nalaze duhovi skoro uvek se snimi neki inteligentan ili neinteligentan EVP.

Inteligentni je onaj kad duh odgovara na pitanja, neinteligentni su zapisi razgovora, događaja iz prošlosti. Ljudsko uho retko čuje visoku frekvenciju audio signala koje šalju Demoni, a zato ih digitalni rekorderi snime.

Slušaj snimak

Ukoliko imate problema ovog tipa javite se na broj gore.