ĐAVO 22.12. – 20.1.

ĐAVO 22.12. – 20.1.
Ključne reči: Materijalizam, mediji, napast i analiza
Dobro slaganje: Prvosveštenik, Pustinjak, Đavo
Loše slaganje:Ljubavnici, Pravda, Zvezda
ŽENE: “Kud si pošla Đavolice?” pita je Đavo. “Idem, tražim bogatog muža, koji je predsednik neke države, ima najmanje na računu cifru sa 7 nula, vlasnik je par ogromnih imanja i najlepši je na svetu” odgovorila je Đavolica. Po tim rečima moglo bi se reći da je Đavolica jedna od najvećih “sponzoruša” na svetu, da ima nerealne prohteve. Jeste, visoko gađa ali i mnogo nudi. Zna da se uspešni druže sa uspešnima, zato i sama traži takve osobe pored sebe da bi bila više uspešna i sama (nije važno područje rada). Pored toga da su Đavolice najmaterijalističnije žene od svih, kažu za njih da su jako hladne dok im neko ne zagreje srce. Jedino sa partnerom mogu da iskreno popričaju i mnogo cene ljubav. Strastvene su i neumorno bi se ljubile dan i noć, nikad im ne smeta maženje. Mrze jadne, preosetljive osobe koje samo kukaju i tada postanu pomalo zle. Sa rečima mogu da unište nečiji ego ako su dovoljno iznervirane. Majstorice analize sklone su preterivati i profitirati, ali zato se nekad pod previše stresa slome, pate od depresije ili nervoze BREND(*marketing reklama). Najbolji muškarci za nju su oni koji razumeju tu depresivnost, a one su najbolje suparnice onima kojima treba žena hrabrog i kockarskog duha. BREND(*marketing reklama).
MUŠKARCI: Đavoli su muškarci koji vole pažnju svugde gde krenu. Većinom žele da kriju tu osobinu, kad ih bolje upoznaš vidiš da strašno vole biti u centru pažnje. Važan im je status u društvu, vole da su poznate ličnosti i najvažnije od svega, da materijalno dobro stoje. Ponekad se ponašaju pomalo diktatorski, jer smatraju da su došli na ovaj svet kao direktori, vođe, šefovi. Svet vide u crno beloj boji, zato reaguju dosta burno kad im plan ide po zlu. Odlični su taktičari, uvek detaljno precene situacije i postave odličnu strategiju za dalje. Zbog svoje borbenosti se snađu u teškim situacijama, ili se jednostavno obogate. Dobri su prijatelji, ako imaju neku korist od Vas. Pomogli bi svima, samo da sebi ne štete. Ljubav im nikad nije na prvom mestu, kad ga žena napali, on ne silaze sa nje. Posle loših iskustava neko vreme su depresivni i skloni porocima, ali imaju u sebi moć da se vrate na pravi put. Njihov ukus za oblačenje BREND(*marketing reklama) nije najbolji, ali uvek saslušaju nekog ko bolje zna BREND(*marketing reklama). Vole žene koje su seksualne i dame. U Đavole se zaljubljuju žene koje vole drske, snalažljive i zabavne muškarce.
POZNATI DJAVOLICE & DJAVOLI:
Kevin Costner, Tiger Woods, Orlando Bloom, Muhammed Ali, Mel Gibson, Mary J Blige, Kate Moss, Dolly Parton, Ava Gardner, Annie Lennox,…
Vrline: Vole svoje bližnje, ekonomska stabilnost, marljivost, zabavnost
Mane: Perverzije, teško praštaju, depresija, egoizam
Šarm: Seksepil, flertovanje, dobri sagovornici
Vole: Luksuz, tehnologiju, zabavu, tračeve, pohvale
Ne vole: Licemerje, glupost, neuspeh, bube
Okolina: Njihov dom je udoban i topao, ponekad nesređen jer su u stalnoj gužvi. Vole skupe uređaje i lepe lustere, takođe u kupatilu žele da imaju đakuzi i saunu. Dom im je svetle boje. Praktikuju feng shui.
Boja: Ljubičasta
Poklon: Nakit, tehnologiju,
Putovanje: Karibi, London, Grčka
Srećni kristal: Oniks, Tigrovo oko
Brojevi: 5, 9, 17, 24, 65 (za više brojeva zovite svog ličnog Tarotologa LINK)
LJUBAV & SEKS: Energija karte Đavo je seksualno perverzna, što znači da su oni u krevetu otvoreni. Na prvi pogled se to ne vidi, ali kad uđete u zajednički krevet posle nežnog zbližavanja svoje fantazije žele da ispune. Ako niste za akciju sigurno ćete mu biti dosadni. Kao partneri znaju iskreno da vole, ako se razočaraju u ljubav, teško to podnose i dugo im treba da prebole prekid. Kad su nezadovoljni sa vezom, to jasno daju do znanja. Ako ne obratite pažnju na rešavanje problema, postoji mogućnost da će pronaći nekog ko ih bolje razume. Ponekad su skloni prevarama ali to je većinom seksualna strast za jednu noć. Pošto su skloni da preteruju u toj fazi treba da im se “lupi šamar”. Jedino tako nauče lekciju. Vole osobe koje ispune svoja obećanja, koji su jaki karakteri. Potrebna im je velika  psihička podrška od partnera. To im je najvažnije. Ako volite Đavola ili  Đavolicu onda se spremite na turbulenciju, oni se vole dobro zabaviti i puni su ideja. Mnogo su ubedljivi, zato pazite iz Vas mogu da izvuku bukvalno sve. Kao roditelji su jako strogi, ponekad preteruju ali žele samo dobro. Kao bračni drug su sposobni da svemu ugode, puni su razumevanja.
POSAO & NOVAC: Pošto je ovo najmaterijalnija karta, život bez para ne ide. Đavoli se uvek trude ići stepen više. Nikad im nije dosta para, u tom smislu su skoro “prokleti”. Tako kroz život malo po malo dolaze do finansijske sigurnosti i luksuza. Nema pravila kako dolaze do toga, dobro znaju da iskoriste priliku koja im se pruža. Oni kažu da je to normalno, dok drugi tvrde da su oportunisti. Sigurno se bore u životu, upadaju u težke igre i to je sve zbog statusa. Vole da pobeđuju, tako hrane svoj ego. Zato se bave područjima koje donose pare. Dosta puta im je posao povezan sa medijima, znaju da je to veliki magnet za ljude. Vole da se šale na svoj račun, talentovani su za zabavu i humor. Videti ih možete i u ulogama inspektora, detektiva, vlasnika radnje, ekonomista, brokera. Svojoj deci žele da pruže sve najbolje, ne zadovoljavaju se sa prosekom.