Noć veštica 2012: Obama i Milan Tarot uživo u Ami G Show!

Noć veštica 2012: Obama i Milan Tarot uživo u Ami G Show!

Legendarni “prvi late night show u Srbiji” Ami G Show na TV Pink je ugostio Milana Tarota i njegovog šegrta, mačka Domina. Milan je odgovarao na pitanja Ognjenu Amidžiću, kojeg je najviše zanimalo kad će da primi platu, i da li će da postane milioner, a Domino je potvrdio da nema te sreće. U studio su se uključili još par radoznalih gledalaca, a zatim se  javio američki predsednik Barrack Obama. Subunderground HC!

Ostali gosti bili su pevač Ekrem Jevrić i starleta Vendi koji su pitali kad će da bude sledeća Farma, da li će ih platiti 50.000 eura. Mnogo je bilo pitanja, ali Milan je na sve odgovorio brzo i precizno – najavijo da će Smak Sveta ipak neki preživeti sa Twittera, približava nam se strašni “Uragan Radojka”, Ekrem je “zapjevao” svojoj Vendi i otkrio da je spreman da snimi pornic za 100.000 EUR.

Pogledajte emisiju:


1 Comment

  1. Dragi Milane gledala sam vas nocas na televiziji pink, bili ste izuzetno zanimljivi i simpaticni! da vas pohvalim,bravo za lep nastup, maca je jako lepa i umiljata. A vasim vizijama nema para:) Puno srece i zdravlja vam zelim,ostanite bas takav kakvi jeste!

    vasa verna obozavateljka

    Reply

Leave a Reply

− 1 = 9