Telefonski razgovor

Telefonski razgovor

Ukoliko niste u mogućnosti da se vidite sa Milanom na ličnoj seansi, jedna od mogućnosti je telefonska seansa. Lična i telefonska se u razgovoru u stvari ništa ne razlikuju, Milan uz pomoć jake koncentracije preko vašeg glasa oseti jednistvenu vibraciju za presek karata.

To je jedna od težih metoda otvaranja Tarot karti jer Čarobnjak troši duplo više energije zbog vibracija koje prima na daljinu.

Priprema za telefonsku seansu je ista: alkohol, cigarete, nisu priporučljive, tuširanje je obavezno!

Telefonska seansa takođe služi za dodatnu pomoć posle lične seanse, koja je deo procesa rešavanja problema. Pripremite sliku osobe ili mali predmet od osobe za koju pitate i držite blizu sebe dok je u toku razgovor.

Velika verovatnoća je da dok je u toku seansa osećate nemir ili tremu, to je zbog jakih energija koje otkriva Milan da vidi sopstven problem.

Zakazivanje +381 62 832 73 72

Ne brinite, brzo ćete osetiti lepe osećaje, karmu i pozitivnu energiju koje je upijena u Tarot, koji Vas čisti preko nevidljivih signala u tom trenutku. Sva pitanja koja predstavljaju problem upišite na list papira, da ne zaboravite sve što ste hteli pitati.

Razgovor se obavlja bilo gde ste na ovoj planeti. Tarot ne poznaje nacije, rase, pol, vere, godine starosti. Tarot pomaže svima koji traže pomoć i ne odustaje dok se ne reši! Jedan od mnogobrojnih razloga zašto ljudi pored svog ličnog Zubara, Doktora, Ginekologa, Okultista, Nutricionista, Trenera, Advokata imaju i svog ličnog Tarotologa je taj, da pokriva područje kojeg ne mogu da pojasne, a smeta im.

Jedna od poznatih svetskih ličnosti Madonna, javno je priznala da je njen duhovni vodič bio baš Tarot i Kabala ka putu do uspeha. U znak poštovanja su joj dizajnirali Madonna Tarot špil, koji je postato fenomenalno popularan svugde u svetu.

U koliko ste zainteresovani za savetovanje preko telefona, u kojoj možete da postavite bilo koje pitanje nezavisno da li otkriva ako i kako je na nekog bačena crna magija, čini, prokletstvo, duhove ili vas zanima razvoj specifične situacije, budućnost ili neku drugu vrstu problema. Diskrecija je zagarantovana. Za više informacija o zakazivanju razgovora sa Milanom na broj zapisan gore (normalna tarifa, nije komercijalna).