Skype razgovor

Skype razgovor

U doba modernih tehnologija proširuje se mogućnost razgovora sa Čarobnjakom Milanom. Jedan od najnovih načina je video poziv preko besplatnog Skype programa koji se koristi putem interneta.

Ova metoda je izabrana posebno za ljude koji ne žive u blizini Čarobnjakovog Zamka, i nikako nisu u mogućnosti da dođu na ličnu seansu.

Nije važno da li ste u ovom trenutku negde u Australiji, Švedskoj, Kanadi, Americi, Francuskoj, Avstriji, Nemačkoj, u Čileu, Engleskoj ili u jednoj od drugih država na ovoj planeti možete putem Skypa postaviti pitanje Čarobnjaku.

Skype možete koristiti na kompjuterima, telefonima Andorid, iPhone, Symbian, iPad i ostali pametni telefoni, na televizorima Panasonic, Sony i Samsung.

Zakazivanje +381 62 832 73 72

Potrebna su Vam mikrofon i web kamera koju možeti dobiti u radnjama sa tehničkom opremom. Pratite sledeće korake:

1. Povežite se sa Skypom na zvaničnoj web stranici. Izaberite Skype paket za Windows, Mac ili Linux (Operacijski sistem koji koristi vaš kompjuter). Program je potpuno besplatan.

Skinite Skype

2. Instalirajte Skype na Vaš kompjuter.

3. Minimalna oprema za razgovor su web kamera i mikrofon.

oprema

4. Kad je Skype instaliran napravite koristnički nalog i upamtite njega i lozinku (ime_prezime). Potražite Milanov nalog u Contacts/Add Contacts/Skype name. Milanov zvanični profil se zove:

milan_tarot1

5. Dodajte Milanov Skype profil za prijatelja. Pozovite broj za zakazivanje i zakažite kod sekretarice slobodan termin i javite naziv vašeg Skype profila.

6. Milan vas čeka na zakazani termin. Diskretnost zagarantovana.

—————————————————————-

Zahtevi za prijateljstvo preko Skypa koji su poslani na milan_tarot1 a na nisu potvrđeni sa strane sekretarice neće biti odobreni. Zakazani razgovor važi po osobi, ukoliko želite zakazati termin sa prijateljicom/ prijateljem, partnerom, roditeljima itd. treba najaviti sekretarici zbog slobodnog termina.

Moguči su razgovori sa grupama; školska predavanja, ceremonije, svadbe (posebno iznenađenje za mladence), rođendani, zabave, javna pojavljivanja, uživo uključenja, intervjuji itd. su stvar dogovora.