MESEC 19.2.-20.3.

MESEC 19.2.-20.3.

Ključne reči: Intuicija, strah, samoobmana i iluzija
Dobro slaganje: Kočija, Smrt, Mesec
Loše slaganje:Car, Snaga, Umerenost

ŽENE: Sjaj meseca se vidi u osobinama Mesečarka, koje su majstorice svih vrsta sjaja. Čega god da se dotaknu pretvore u nešto lepo i što je najvažnje znaju to i dobro da unovče. One svet doživaljavaju pozitivno i ne kaju se za mnogo stvari. Vole luksuzne stvari sa stilom. BREND(*marketing reklama), ponašaju se damski i opušteno. Možda od svih osobina najviše se primećuje sposobnost slušanja i razumevanju ljudi oko sebe. Jednostavno su pozitivne, harizmatične osobe dobre za druženje i iskrene prijateljice. Ponekad i njih zanese lažni sjaj i opeku se, ali jednostavno znaju da sve oko njih sjaji pa ne tuguju predugo. Ljubav im se desi spontano i zato se nekad ožene jako mlade a nekad jako stare, zavisi od pronalaženja prave osobe. Mesečarkama  godine su samo broj, Mesečarke su skoro besmrtne, zato u starosti BREND(*marketing reklama) su još uvek zdrave. Skaču kao leptirić po cveću. Svaki muškarac može da se zaljubi u Mesečarku, neodoljiva je osoba, ali ponekad i snažnog temperamenta. Privlače je moderni muškarci lepog lica i dobrog statusa.

MUŠKARCI: Mesečari su slatki dečki. Njihovo prisustvo je u svakom društvu dobrodošlo. Mnogo su šarmantni, žene im brzo jedu iz ruku. Svoj odnos počnu prijateljski, ne napadaju kao besni medvedi več idu stepen po stepen. Nisu skloni ljubavi “na prvi pogled”, sa druge strane kad se zaljube vole do kraja života. Nikad ne mrze bivše ljubavi jer jednostavno, život sa mržnjom nije lep. Više vole da se zabavljaju. Kao muškarci su ozbiljni, brinu se o svojoj porodici. Na žurkama su uvek u prvom redu gde se pleše, pije i peva BREND(*marketing reklama). Ovi muškarci imaju jako razvijenu intuiciju, zato nemojte im previše lagati jer mogu brzo da Vas dobiju na laži. Imaju pamet sa kojom iznenađuju. Oni jako uredni muškarci, ne bacaju čarape po podu i operu sudove za sobom. Dobri su kuvari BREND(*marketing reklama) kao Prvosveštenici, u suštini su jako samostalni. Vole da pomognu svojim bližnjima, nikad im nije teško. Mnogo vole da pričaju, tako da imaju dosta kolega i koleginica. Oni vole komplikovane žene. Žene koje vole Mesečare vole neproblematične muškarce.

POZNATI MESEČARI & MESEČNICE:
Yuri Gagarin, Liza Minnelli, Kurt Cobain, Jennifer Love Hewitt, Elizabeth Taylor, Cindy Crawford, Bruce Willis, Albert Einstein, Kurt Russell, Yoko Ono…

Vrline: Praštanje, velikodušnost, poštenost, fokusiranost
Mane: Živčanost, problemi sa apetitom, površnost
Šarm: Dobri prijatelji, stalno su u akciji, nikad im nije dosadno
Vole: Društvo, putovanja, životinje, sportske aktivnosti
Ne vole: Svađu, depresiju, negativne ljude, licemerje
Okolina: Njihov dom je lepo sređen i jednostavan. Ne vole da imaju “skladište” u kući, vole da su stvari na svojim mestima. Posebno im je drag muzički uređaj i veliki televizor.

Boja: Srebrna
Poklon: Moderan sat, Naočale, Leksikon,
Putovanje: Monako, Tunis, Venezuela
Srećni kristal: Mesečev kamen, Sardoniks
Brojevi: 9, 12, 36, 37, 56 (za više brojeva zovite svog ličnog Tarotologa LINK)
LJUBAV & SEKS: Karta Mesec nosi u sebi neodoljivu vatru, oni žude za lepotom i mladošću. Uvek razpoloženi za akciju, ljubavne predigre nikad ne izbegnu. Kao partneri se ponašaju veoma prijateljski, nisu skloni ljubomori. Vezi poklanjaju maksimalnu pažnju, imaju veliku toleranciju prema pogreškama partnera. Nisu zamerljivi tipovi, zato dosta puta ostaju u odličnim odnosima posle veze. Jednostavno ne vole da mrze nikog, to im je životna filozofija. U kući rade sve – peru suđe, peglaju, nose smeće. Mnogo su vredni i ništa im nije teško. Kao roditelji postupaju jako razmevajuće, tako da ih deca obožavaju. Mesečari zapadnu u oko ženama, koje su brze na rečima. U Mesečarke se zaljubjuju muškarci koji obožavaju mlade, vesele i pričajuče. Imaju veliko srce.

POSAO & NOVAC: Kod para su veoma taktični. Imaju savršenu kontrolu nad svojim parama, maksimalno drže to u tajnosti. Ne vole pozajmljivati novac. Jedno je jasno, oni obožavaju to što rade! Niko ne voli svoj posao kao oni. Ako su nezadovljni svojim poslovnim uspehom to znači da još nisu našli ono što im najviše odgovara. Kao i na ljubav naviknu na svoj omiljeni posao, što je najviše puta neko specifično zanimanje. Kroz vreme postaju stručnjaci za područje koje rade, čak su dobitnici prestižnih nagrada. Njihov život je dosta stabilan, retko se snalaze u krizama. Jednostavno su uvek korak ispred, dobro znaju da je “bolje sprečiti, nego lečiti”. Jako su bliski sa svojom porodicom, zato uvek dele svoje pare sa njima. Ako su u svađi, jasno kažu šta misle, ali dobro izaberu momenat koji je pravi. Nikad se ne hvale, čekaju da ih pospu sa komplimentima drugi.