Milan Tarot učesnik Farme 4 na RTV Pinku!

Milan Tarot učesnik Farme 4 na RTV Pinku!

Naš Čarobnjak je prvi vidovnjak koji je ušao 19.3.2013 u najgledaniji RTV Pink Reality Show Program na ovim prostorima – Farma 4.

Ulazak1

Farma 4 je oborila sve rekorde gledanosti do sada i Milan može da se pohvali da je ostao do samog kraja Realitya, koji je trajao nepuna 4 meseca. Njegovo ućešće je obeležilo gledanje u šolju farmerima, koji su ga više pita javno pohvalili da je jako jako dobar, pogotovo Ekrem Jevrić, Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Vesna Karan i drugi.

tarot-prorekao-ekremu-zene-ce-ti-doci-glave-201082-velika

Milan je dobio priliku da pokaže svoju ličnost i u drugom svetlu kao radan farmer, uvek spreman za razgovor i naravno za šalu.

StanijaDiploma

Bilo je svega: od svađa do zabava, razotkrio je mnoge tajne farmera i držao se ljudi koji su mu najviše odgovarali. Pre sam kraj Farme je Milan slomio prst na nozi, ali je ponosno izdržao do kraja. Veliko Finale je bilo dokaz da je ovaj program jedna velika psihološka igra, gde je potrebno biti jaka ličnost da bi se sve izdržao.

MTFarma13

Milanu je ovo drugi Reality Show, prvi je bio Big Mama House na TV OBN. U budučnosti bi voleo da ima vlastitu Reality Seriju, gde bi kamere pratile njega i njegovu porodicu kroz njihove čarobne avanture.