PUSTINJAK 23.8.-22.9.

PUSTINJAK 23.8.-22.9.
Ključne reči: Diskriminacije, povlačenje, diskretnost i tajanstvenost
Dobro slaganje:  Prvosveštenik, Pustinjak, Đavo
Loše slaganje:Ljubavnici, Pravda, Zvezda
ŽENE: Pustinjakinje su devojke i gospođe koje su sami sebi najbolji prijatelj. Možda zvuči dosadno ali jednostavno ne žele da ih drugi ponize. Ne shvataju osobe u svojoj blizini preozbiljno, jer već sutra može da ih više nema. To ne znači da nisu dobre partnerke! U ljubav svog života se nasmrt zaljube i izgube realnu sliku. Jedina osoba koja može da Pustinjakinju iskoristi, prevari i laže je osoba sa kojom je u vezi. Nemojte im to raditi jer će vam vratiti trostruko i zauvek ćete zapamtiti svoj greh. Više cene iskrenost pa neka je mnogo loša, nego laž koja je mnogo dobra. One su osobe koje dobro čitaju sa lica ljudima ono što nije izrečeno naglas. Zbog svojih kvaliteta i vrlina popularno istupaju u medicini, umetnostii i politici. Vole male detalje – popodnevna kafica i njihova najgora strast – pušenje. Ako Pustinjakinja propuši loše joj se piše – jako teško će izlečiti tu zavisnost! Skrivana tajna njene lepote je jutarnja jabuka. BREND(*marketing reklama) i 2 litra vode dnevno BREND(*marketing reklama). Privlače je osobe kojima ne znaju da pročitaju izraz lica, znači tajanstveni muškarci visokog nivoa.
MUŠKARCI: Pustinjak je srećan, miran i pun informacija koje ne deli. Nije obožavatelj filozofiranja, voli da stvari imaju smisao. Uvek će tražiti harmoniju, ne voli da se previše zamara oko gluposti. On ima jasnu sliku, nema tu rasprave! Pustinjak nije ružan starac iz pustinije, nego čovek mladog izgleda čak i u starije dane, sve to zbog dobre snalažljivosti u životu. Pustinjak analizira problem dok ne nađe rešenje, nikako ne odustaje. Što počne to i završi, što je dobar kvalitet. Ako imate nerešiv problem, i mislite, niko vam ne može pomoći, tu je on – ako neko zna da nađe rešenje, to je Pustinjak. Svoju energiju neće tek tako preneti, pomoći će vam ako Vi pomognete njemu. Njemu možda najviše treba osoba koja će ga oraspoložiti i pokazati mu šta je zabava. Dobro se snalazi kao pilot aviona, policajac ili političar. Na prvi pogled izgledaju nestrastveni i čak hladni, sve to može promentiti prijatan dodir ženske ruke. Vole dugokose žene koje su sposobne da ne reaguju previše burno, koje nisu preosetljivog karaktera.
POZNATI PUSTINJACI & PUSTINJAKINJE:

 

Barry White, Bruce Springsteen, Cameron Diaz, Claudia Schiffer, David Copperfield, Gloria Estefan, Michael Jackson, Mickey Rourke, Salma Hayek, Sophia Loren…
LJUBAV & SEKS: Ljubav nije “pustinja”, oni često imaju vrlo napet ljubavni život. Vole male znakove pažnje, izlete u nepoznato. Sa samoćom se teško nose, zato dok su slobodni brzinom svetlosti menjaju društva. Svugde ih je pomalo, na tajnom su zadatku traženja prave ljubavi. Pucaju visoko, drsko rade selekciju sa kime da se druže. Ponekad se previše nadaju, razočaranje je plod prevelikih očekivanja. Baš zbog takvog razmišljanja pronalaze tačno kakve im odgovaraju. Pustinjak se zaljubi “zauvek” i veruje snažno u vezu, nemojte ga razočarati! Ima nos za otkrivanje istine, uvek uhvati ljude koji ga lažu, varaju, ogovaraju… Sve što od vas traži je to da mu kažete istinu, to od svog partnera strogo očekuje. Veza mora da se oslanja na poverenju, inače puca kao po šavovima. Pustinjaku se sviđaju visoke lepotice, dok se Pustinjakinjama sviđaju veoma opušteni muškarci koji znaju da smire njenu vrelu narav.
POSAO & NOVAC: U najgorim uslovima se snalaze na teškim zadacima, oni znaju da reše najveću misteriju. Dok drugima uvek nešto smeta na poslu, oni iskoriste gužvu i prave bolji utisak kod gazde. Spremni su uložiti mnogo truda u svoj posao, pravi su profesionalci. Dobro se snalaze u ugostiteljstvu, turizmu, dobri su u komunikaciji. Područja koja im nikako ne idu su vaspitavanje u obdaništu, posao na pijaci, u mesari. Pustinjak trezno radi sa parama, retko mu se desi da pretera u šopingu. Mnogo ulažu u svoj izgled, uvek su doterani. Zbog toga dosta ljudi misle da su bogati i moraju dosta da se brane “lešinara” i “pijavica”. U društvu su popularni zbog svog neustrašivog duha, sarkazma. Vole organizovati zabave koje spajaju nove ljubavi, prijateljstva i pogotovu unosnih poslova. Taktiziranje im donosi dobre poslove, oni su osinvači lobija. Zanima ih medicija, nauka, politika. Svoje mane dobro sakrivaju, svoje prednosti mnogo naglašavaju. To je njihova formula uspeha.