ZVEZDA 21.1.-18.2.

ZVEZDA 21.1.-18.2.
Ključne reči: Inspiracija, idealizovanje, sanjanje i otkrivanje istine
Dobro slaganje: Ljubavnici, Pravda, Zvezda
Loše slaganje:Prvosveštenik, Pustinjak, Đavo
ŽENE: Zvezdice su devojke iz susedstva, prijateljice sa svima. Mnogo popularne osobe veoma aktivne u milion područja. Prijatne, ljubazne, kulturne i još mnogo toga. Možda izgledaju prosečne ali to nikako nisu. Izuzetno su talentovane za umetnost, muziku, ples BREND(*marketing reklama), pevanje ili neki sport. Zvezdica voli ljubavne romane, romantiku, cveće kao svaka devojka. Nikako joj se ne dopadaju ljudi koji se drogiraju ili piju, zaobilazi te osobe u velikom luku, jednostavno ih prezire. Ako nekim slučajem konzumira drogu, mnogo će loše uticati na nju. Dobra je svom mužu, bilo kakav da je prema njoj, za nju jednostavno niko ne može da kaže da je loša osoba. Porodična osoba koja mnogo voli svoju decu BREND(*marketing reklama) i sve bi dala za njih. Zvezdica je mnogo prijatna osoba, svi je zovu u goste i jednostavno je neko za kojeg zna ceo grad. Privlače je visoki lepotani, a ona privlači zavodnike.
MUŠKARCI: Zvezdanici su interesantni i pomalo “čudni” muškarci. Po svetu hodaju sanjajući. Vole da maštaju, u stvari imaju jako bujnu maštu koja im ponekad “pobrka” realnu sliku. Ljubazni su i dobro vaspitani. Zbog harizme imaju dosta prijatelja, to su jednostavno dečki koje svi vole. Muške Zvezde su veliki emotivci, jasno pokazuju svoje emocije prema ljudima. To jeste malo netipično za muškarce, ali žene to obožavaju. Imaju još jednu posebnost: Revolucija! Oni imaju izuzetno inovativne, moderne ideje koje mogu da se pretvore u pomicanje svih društvenih normi. Oni su slika najveće ekspresivnosti, to su pozitivni muškarci koji vide život kroz ružičaste naočare. Ne vole svađe i agresivnost, kad se naljute na Vas mogu da su licemerni. Kao roditelji su razumevajući i prijateljski, njihova deca su za njih najbolja. Privlače žene koje vole nežne muškarce, koji su mirni i ne svađaju se. Zvedanice privlače žene jakog karaktera i nežnog dodira.
POZNATI ZVEZDANICI & ZVEZDICE:
Paris Hilton, Natalie Imbruglia, Michael Jordan, Lisa Marie Presley, Lana Turner, Justin Timberlake, Jennifer Aniston, James Dean, Bob Marley, Ashton Kutcher…
Vrline: Ukus za lepo, ljubaznost, druželjubivost, inovacije
Mane: Preterivanje, licemerje, emotivna osetljivost, paranoja
Šarm: Dobro su društvo, prilagodljivost, nežnost
Vole: Dobar vic, lepotu, slatko, teorije zavere
Ne vole: Nekvalitetnu odeću, prevare, šale na njihov račun
Okolina: Njihova kuća je velika. Vole da žive u kući, malo su klaustrofobični. Imaju puno stvari pa im treba i puno kvadrata. Pažljivo biraju boje po tematici, raspoloženju i dobroj kombinaciji.
Boja: Svetlo plava
Poklon: Romantična večera, boca kvalitetnog vina, set boja za crtanje, muzički instrument
Putovanje: Španija, Južna Afrika, Tajland
Srećni kristal: Ahat, Lapis
Brojevi: 2, 6, 32, 41, 44 (za više brojeva zovite svog ličnog Tarotologa LINK)
LJUBAV & SEKS: Zvezdice uvek imaju barem jednu simpatiju, Zvezdanici su uvek zaljubljeni. Svoju ljubav idealizuju u oblake, misle o njoj sve najbolje. Oni stvarno totalno “izgube glavu” kad se zaljube, ceo dan razmišljaju samo o njoj/njemu. Jednostavno nisu sposobni da nađu pravu meru  – ili vole previše opsesivno ili mrze. Sredine nema. Veliki su romantičari, ljubavi posvećuju mnogo pažnje. Seks im je važan – stalno traže nove lokacije, nove poze. Ustvari, ljubav je njima navažnija svar na svetu, ako je to područje sređeno, onda su zadovoljni sa životom. Kao roditelji posvećuju mnogo pažnje svojoj deci, kupuju im sve što mogu. Kao bračni drugovi su topli, mili i razumevajući. Pošto su skloni idealizovanju, misle da je ljubav savršena. Ne mare za ogovaranja, to ih uopšte ne dotiče. Veruju samo svojim očima.
POSAO & NOVAC: Pare im nisu toliko bitne, ali su dobrodošle. Ima stvari koje nisu na prodaju, a to jeste kod Zvezda ljubav. Pošto su nekako neorganizovani, ponekad zbog finansijske situacije moraju da se sele sa jedne lokacije na drugu. Pošto imaju talenat za lepe stvari, za dizajn, jako su kreativni pa probaju da se bave i takvim područjem. Te vrste biznisa su dosta “nestabilne” pa se dešava da padnu u dugove. Dugove mogu isplaćivati godinama ako ne dobiju na poklon neku finansijsku pomoć od užeg kruga porodice. Poslovi u kojem se najbolje snalaze su: profesori, učitelji, muzičari, reklamni dizajneri, slikari, idejne vođe, modni trgovci, stručnjaci za marketing analize, agenti za osiguranje, pisci.