Telefon razgovor

Telefon razgovor

Ukoliko želite razgovarati sa Milanom privatno, jedna od najpopularnijih mogućnosti je telefonska seansa. Uz pomoć jake koncentracije preko vašeg glasa oseti jedinstvenu vibraciju, a zatim se otvori Tarot na vaša pitanja.

Razgovor se obavlja bilo gde ste na ovoj planeti. Tarot ne poznaje nacije, rase, pol, vere ili godine starosti. Tarot pomaže svima koji traže pomoć i ne odustaje dok se ne reši! Jedan od mnogobrojnih razloga zašto ljudi pored svog ličnog Doktora, Trenera, Advokata imaju i svog ličnog Tarotologa je taj, da Tarotolog pokriva područje koji drugi ne – gledanje u budučnost, provera da li ste žrtva Crne Magije,…

Da li vas zanima šta vas čeka u budučnosti ili imate problem na ljubavnom ili finansijskom planu? Nema problema. Ne postoji pitanje na kojeg Milan ne može da odgovori i pomogne. U kartama Milan može da oseti, zašto se Vam dešavaju čudne i nepojasniljive stvari. Ukoliko imate nabačenu Magiju, Milan če vas voditi kroz proces otklanjanja. Diskrecija je zagarantovana.

Kako zakazati termin?

Termin kod Milana Tarota se zakazuje na broj + 381 62 832 73 72. Broj koristi normalnu tarifu (nije komercijalna). Termin dobijate tek posle izvršene i potvrđene uplate. Vreme termina biće vam javljeno u zavisnosti od gužve.

Šta treba pripremiti pre termina?

Pre termina treba pripremiti imena, datume rođenja, fotografiju ili mali predmet za ljude koje pitate. U toku razgovora držite ih blizu. Topla preporuka je da napravite spisak pitanja.

Razgovor je usluga u kojoj Milan koristi svoje sposobnosti, znanje i vreme. To je nepovratljivo. Zbog naravi ove usluge, novac se ne vraća posle obavljenog termina. Cene usluga razgovora zavise od slučaja do slučaja i dobijaju se na broju posle informativnog razgovora.

Pritisnite na ljubičasti oblačić desno dole za poziv/poruku. →