SNAGA 22.7.-22.8.

SNAGA 22.7.-22.8.
Ključne reči: Hrabrost, samosvest, saosećanje i tolerantnost
Dobro slaganje:  Car, Snaga, Umerenost
Loše slaganje:Kočija, Smrt, Mesec
ŽENE: Hrabrost i moć nije u mišićima nego u glavi. Snažne su snažne mentalno, ne vole greške. Na izgled izgledaju savršeno. Moglo bi se reći da su najlepše u “gradu“ ali lepota je relativna. Prosto najbolja reč koja ih opisuje je “DIVA”. Nikako nisu grube nego drže u sebi neku iskru samopouzdanja, koja drži čvrsto tlo pod nogama. Vole trgovinu, odlične su sa poslovima u radnjama, buticima, ili idu u neku drugu krajnost (nađu zanimanje koje je vrlo retko). Hrabre su u svemu – u vezi, u prijateljstvu, u izazovima, ali teško podnose kritiku. Jedostavno ne vole da pogreše, greške ih jako potresu. Krivo im je ako nisu pohvaljene, pogotovo jer su perfekcionisti. Uvek vole nove kvalitetne stvari i odlične su kuvarice BREND(*marketing reklama). Frizura je uvek sređena BREND(*marketing reklama), u frizerima pronalaze dobrog druga, jer vole da spoje korisno sa užitkom. Dosta puta im se desi da su u vezi sa gazdom ili učiteljem.
Muškarcima su Snažne neodoljive, ako spuste svoj štit oko sebe. Privlače ih muškarci na položaju i sa dobrim finansijama.
MUŠKARCI: Snažni su jaki i inteligentni. Kad stupe u prostor, jednostavno uvek su primećeni zbog svoje sigurne pojave. Dok neki bezglavo tračare, pokazuju prstom na druge i ljubomorni su, Snažan nema tu potrebu. Ne opterećuje se previše drugim ljudima, nije mu važno ko ima kakva kola. Njemu je važno da ON ima dobra kola BREND(*marketing reklama), da ON ima moderan stan i da ON ima lepu ženu. Život precizno planira i tačno zna šta hoće, sve što radi je deo njegovog plana. Poslovno su do, gubitnike zbog lošeg vaspitanja. Za svoje potomke bi uradili sve i zato im ostave svo imanje BREND(*marketing reklama). Privlače ih žene lepih očiju i slatkih usana. Nikako ne mogu odoleti ženama koje znaju da hodaju u štiklama i koje rade u medijima ili su jednostavno iznad proseka.
POZNATI LJUBAVNICI&LJUBAVNICE:
Whitney Houston, Sean Penn, Robert De Niro, Melanie Griffith, Neil Armstrong, Napoleon Bonaparte, Madonna, Halle Berry, Coco Chanel, Barack Obama
Vrline: Rukovodstvo, nadzor, detektivski nos, mudrost
Mane: Kontrolisanje svega, materijalizam, narcisoidnost
Šarm: Dobar ukus, situiranost
Vole: Luksuz, takmičenje, novac, ugled
Ne vole: Suze, đubre, kritiku, čekanje u redu
Okolina: Snage imaju snažan dom. To nije dom, to je palata! Sve u njoj je skupo i dizajnerski doterano, obavezno je potrebna sauna i đakuzi. Kad nemaju pare za takav raskoš, u fioci im stoji nacrt za buduću kuću.
Boja: Žuta
Poklon: kola, telefon, tetovaža
Putovanje: Dubai, Bali, New York
Srećni kristal: Onyx, Turmalin
Brojevi: 12, 22, 26, 64, 73 (za više brojeva zovite svog osobnog Tarotologa LINK)
LJUBAV & SEKS: Abra-kadabra, ćiri-bu ćiri-ba! Snaga sigurno koristi ljubavne napitke. Nema drugog objašnenja za kolonom obožavatelja koji u uzdasima slepo slede tom prelepom biću. Imaju nešto što ljude izuzetno privlači. Izgled nije sve, tu su skoro magični pogledi koji pucaju direktno u vaše srce. Najlakše se objasni da su popularni zbog svog stila hodanja. Signale koje šalje telo pokazuju da su oni izuzetno graciozni, elegantni u pokretima.  Neverovatni seksipil izaziva u ljudima ponašanje koje asocira na utisak afrodizijaka. Kao partneri su nežni i grubi, lepi i ružni… Kako im odgovara, važno im je da imaju kontrolu. Ako im se nudite na tacni, nagaziće vas kao mrava. Vole se igrati miša i mačke, naravno oni su mačke. Privlače ih ljudi koji ih nadmudre, njihovo srce osvoje oni koji su pametniji, hrabriji, drskiji od njih.
POSAO & NOVAC: Snage vole da rade sa glavom, fizički rad im je dosadan. Malo se nekad oseti njihova lenjost, pogotovu ako im je posao potpuno neinteresantan. Oni vole konkretan, važan posao koji je kratkog perioda, a veoma efektivan. Pridržavaju se sistematskog rada, rešavanje problema na određene datume. Snage obožavaju poslovne sastanke. Tu se iskazuju njihove vrline komunikacije i organizacije. Njihova karma je neodoljiva. Takmičarski duh ih dovede u sukobe, za njih je svet crno-beli. Oni žele da su “pastiri ovaca”, oni čuvaju, hrane, uče, brinu o vama pod jednim uslovom – oni vas kontrolišu. Ako ne naprave utisak na vas, prosto vas mrze. Tada žele da vas izbace iz igre! Zbog takvog načina nije ni čudno da za vreme života zarade celo bogatstvo. Svoju imperiju grade vekovima, to im je najveći ponos. Oni su tajkuni, direktori, investitori, građevinci, drže privatne škole, bave se prirodnim bogastvima, drže hotele, a plodove svog rada uživaju tek u starosti.