KAMELEON 24.10.-21.11.

KAMELEON 24.10.-21.11.
Ključne reči: Promena, novi početak, kraj, večna promena i transformacija
Dobro slaganje: Kočija, Kameleon, Mesec
Loše slaganje: Car, Snaga, Umerenost
ŽENE:  Kameleonice su sklone promenama, osobe koje se odlično prilagođavaju najstresnijim situacijama, ili neko ko može da preživi najgoru noćnu moru i ujutru sa osmehom ostavi sve iza sebe. Jednostavno život je prekratak da bi se čovek ljutio i zato su Smrtnice majstorke snalažljivosti. Vlasnice su mnogih talenata, pogotovo komunikacije i zato se mnoge snalaze u poslovima sa ljudima. Izuzetno su šarmantne osobe, tačno znaju kako mogu da ugode osobi. Ne zameraju puno, jednostavno znaju se šaliti i na svoj račun. Kao osobe su jako samostalne, nikad ih nećete videti da leže kući danima, one jedostavno moraju plaćati svoje račune. Nekad pokušaju i malo na kvarno da prevare ali nikad neće na veliko. Vole modernu odeću i lepu kosu, vole nositi nešto atraktivno BREND(*marketing reklama). Obožavaju dobru hranu BREND(*marketing reklama) i nikad ne sude drugima. Muškarci lude za Smrtnicama,  jer ne mogu da odole njihovim kvarnim pogledima. One vole zabavne muškarce koji su isto tako dobri udvarači kao one udvaračice.
MUŠKARCI: Kameleoni su jako zabavni prijatelji. Imaju dar za slušanje problema drugih, zato ih ljudi mnogo vole. Vole eksperimentisanje sa novim stvarima, skoro svaki dan steknu novo poznanstvo. Imaju milion zanimanja, hobija BREND(*marketing reklama), obaveza, i sve stignu da organizuju. Ponekad su skloni laganju, male laži koje ne štete, jer su stalno u pogonu, ponekad propuste neki detalj, koji je važan. Tako su skloni da se zapletu u neke probleme, brzo se snalaze, i većinom se izvuku. Žive život sa osmehom, vole svoje bližnje i putuju mislima u svoje fantazije. Njihova strast je muzika i to dobra muzika BREND(*marketing reklama)! Samo preko dobre pesme Smrtnici  izražavaju svoje najdublje strahove, najveće veselje, plešu, skaču, vrište, uživaju. Žene osvajaju zbog svojih stručnih šarmerskih taktika, neodoljivi su, jednostavno su “face”. Njihov ukus za žene je raznolik – vole sve boje kose, sve visine, sve rase. Oni vole sve žene! Zato imaju mnogo koleginica, partnerke moraju da imaju veliki prag tolerancije i poverenja, da ne dolazi do svađa.
POZNATI KAMELEONI & KAMELEONICE:
Scarlett Johansson, Whoopi Goldberg, Pablo Picasso, Meg Ryan, Leonardo Dicaprio, Condoleezza Rice, Goldie Hawn, Calvin Klein, Bill Gates, Bryan Adams
Vrline: Pozitivnost, snalažljivost, tačnost, humor
Mane: Neiskrenost, kockanje, preljuba, ignorisanje
Šarm: Puni adrenalina, pevaju, plešu, dobro se zabavljaju
Vole: Lepe automobile, skijanje, kozmetičke proizvode
Ne vole: Komplikacije, čekanje, neurednost, preterivanje
Okolina: Smrti zbog svoje naravi vole svaku sobu drugačije boje ili tematike. Kupatilo zeleno, predsoblje belo, dnevni boravak žuti… Obavezno mora da imaju barem jedno veliko ogledalo i kadu u kupatilu. Pošto imaju puno stvari, ormani su im uvek puni.
Boja: Tamno plava
Poklon: Skije, fotoaparat, bombonjera
Putovanje: Kina, Madagaskar, Kanada
Srećni kristal: Labradorit, Opsidijan
Brojevi: 1, 8, 19, 56, 83 (za više brojeva zovite svog ličnog Tarotologa LINK)
LJUBAV & SEKS: Nikad im nije dosadno! Oni jednostavno žive svaki dan kao da je zadnji. Zato cene male detalje i u ljubavi. Nije im teško reći nekome da ga vole, nije im teško reći i da ih ne vole. Dosta su tolerantni prema partneru, nisu skloni jakim zamerkama.  Znaju da su svađe deo života, zato probleme stave da prenoće. Sutra će biti pametniji, kažu, a i smireniji tako da će nastale probleme rešavati sa treznom glavom, a ne u afektu. Dok su još mladi nisu skloni dugim vezama, moraju da se “dobro razigraju” pre braka, inače su skloni švaleraciji. Suština njihovog karaktera je da su prilagodljive osobe, partner ne sme da bude dosadan… Zimovanja i letovanja vole da provode svaki put drugde. Privlače ih karakteri slobodnog duha, nikako nisu kompatibilni sa nekim ko je mrtav hladan, neko ko ne zna da pokazuje emocije, ne zna da se opusti. Takve osobe ih najviše nerviraju, zato ih zaobilaze u širokom luku. Kao roditelji će uvek brinuti za svoju decu materijalno i emotivno. Smrtnike najviše privlače tajanstvene žene, dok Smrtnicama zalude glavu muškarci koji se ne jave odmah na telefon.
POSAO & NOVAC: Novčano se uvek snađu. Imaju dobar smisao za posao, nekako se snađu i u najvećim krizama. Razlog je taj, da su uvek spremni raditi bilo šta je potrebno, bilo kolji posao. Ne stide se raditi ni “najteži, najgori, najprljaviji” posao. Uvek su jako odlučni eliminisati novčane tegobe. Odličnu su u komunikaciji, uvek ugovore neki posao, pa čak i na kafi sa prijateljima. Odlični su promoteri kompanija i njihovih proizvoda. Skloni su i igrama na sreću, naviše od svih karata Taroskopa, zato neka se klone svih vrsti kockanja. Kao članovi porodice vole porodične ručkove i igranje drušvenih igara. Pošto su poslovno “hiperaktivni” mogu da zarade brdo para ali ne znaju dobro potrošiti. Nikako nisu umereni, zato ih možete videti kako kupuju pet para cipela odjedanput, a sigurno im ne trebaju. Srećom da tu naviku mogu sebi da priušte, inače bi se mogli mnogo zadužiti. Najbolji su u trgovini, promociji, javnim nastupima, sve vrste prodavanja i reklamiranja proizvoda, organizacija servisa.