PRVOSVEŠTENIK 21.4.-20.5.

PRVOSVEŠTENIK 21.4.-20.5.
Ključne reči:
U skladu, držanje nazad, poštovanje, tradicionalna pravila i ceremonije.
Dobro slaganje:  Prvosveštenik, Pustinjak, Đavo
Loše slaganje:  Ljubavnici, Pravda, Zvezda
ŽENE: Prvosveštenice nisu nikako nevine devojčice, one su prave mame! Vole tradicionalni porodnični sastav i ne umeju da budu švalerke. Ako se upuste u avanture, to je sigurno zbog trenutne traume iz prošle veze. Zaljubljuju se duboko, i teško podnose razvode i prekide. Osobina koja ih opisuje – preciznost i estetika. Najvažnje što traže od osobe jeste iskrenost, poštenje, izdaju teško podnose. Vole hranu – masnu, slatku i ljutu! I baš to je uzrok stalnih problema sa dijetama i odlaska nutricionistima. Prvosveštenice imaju veru u sebe i u druge, odlične su učiteljice, vole da ugode drugima, važno im je šta ljudi misle o njima – zato se pridržavaju najnovim trendovima mode BREND(*marketing reklama), frizura BREND(*marketing reklama) i fazona, gledaju popularne emisije, čitaju bestselere, vole da su “IN”. Osvojite ih sa iskrenim rečima, sportskim izgledom i pričanjem viceva. Najviše od svega vole smešno i zabavno društvo.
MUŠKARCI: Prvosveštenici su popularni zbog svog modernog razmišljanja, uvek su u toku šta je popularno. Vole svoje društvo sa kojima redovno izlaze pa čak i kad postanu porodični ljudi, tako da, nemojte biti ljubomorni. To noćne ptice! Oni trebaju druženje kao pustinja vodu. U mlađim godinama večito traže odgovor na svetske probleme, kasnije shvate da ne može jedan čovek promeniti sve. Vole sportske aktivnosti, Prvosveštenici su poznati po lepoj atletskoj građi tela BREND(*marketing reklama). Vole se baviti klasičnim poslovima – radnja, ekonomija, građevina i obrazovanje. Ako poznajete Prvosveštenika sigurno ste primetili njegovo dnevno sanjanje, nekad odlutaju mislima i izgleda kao da vas ne slušaju. Nekad jesu malo povučeni, to je zato da ne pokazuju svoj strah – oni su pravi muškarci!! Obožavaju nežne žene koje vole da kuvaju i koje ih maze svaki dan. Najviše se pale na seksi donji veš.
Poznati Prvosvešteniki i Prvosveštenice:
Tony Blair, Sigmund Freud, Renee Zellweger, Linda Evangelista, Karl Marx, Jessica Alba, Jay Leno, George Clooney, Audrey Hepburn, David Beckham, Cher,…
Vrline: Poštovanje tradicije, urednost, preciznost, stabilnost
Mane: Ljubomora, posesivnost, poroci, ponekad labilnost
Šarm: Fizička moć, elegantnost, spretnost sa rukama
Vole: Društvo, slavje, parfemi, nakit, modu
Ne vole: Greške, nečasne ljude, nevraćene dugove, dosadu
Okolina: Prvosveštenici/-ce su idealni za klasični porodični život u kući. Kućni ljubimci mace, kuce, papagaji ili majmuni moraju da imaju svoje posebne prostore jer ne trpe nered. Ako nemaju za kuću i žive u stanu uvek se osećaju malo klaustrofobično.
LJUBAV&SEKS:  Prvosvešetniki vole ljubav! Veruju u večnu ljubav i ako im pukne srce, misle da umiru. Dugo vremena prođe pre nego što prebole voljenu osobu, pa može da im se desi da ulaze u novu vezu nepripremljeni. Razmišljajući o bivšoj ljubavi nije dobar početak, oni jednostavno ne umeju biti slobodni. Ne plašite se ako je to tako, sa vremenom će prošlost biti daleko iza njih. Jednostavno dugo se zaljubljuju i odljubljuju. Kao partneri su skoni navikama i rutinama. Slobodno im predložite nešto zabavno i voleće vas još više. Krevet služi za grejanje, maženje, ljubljenje… Vole seksualne eksperimente i mnogo pažnje posvećuju bračnim obavezama.  Kao roditelji su nekad previše popustljivi do svoje dece ali vremenom nauče biti bolji roditelji. Odlična podrška svome partneru.
Boja: Zelena
Poklon: Rođendanska zabava iznenađenja, sat, putovanje ili vikend izlet
Putovanje: Grčka, Kanada, Južna Afrika
Srečni kristal: Opal, Akvamarin
Brojevi: 5, 14, 25, 27, 51 (za više brojeva zovite svog osobnog Tarotologa LINK)
POSAO&PARE: Vrlo mladi razmišljaju o poslu, uvek ciljaju visoko. Spremni su preskočiti milion prepreka samo da stignu do svog posla iz sna. Taj posao ne mora da znači da je mnogo dobar finansijski, važno je da ga vole. Dosta puta postanu savetnici za modu, treneri za sport, učitelji muzike, poslovođe, prodavanje nameštaja ili slično. Ako gledamo po finansjskoj hirarhiji Prvosveštenici/-ke spadaju u srednje klasno društvo. Ne preteruju u finansijama, vole pare ali više vole svoju čast. Ponekad kad dođe do životne krize skroz se izgube. Treba im da prespavaju dan ili dva, posle se vraćaju punom silom. Probleme rešavaju emocionalno, suzu puste kad niko ne gleda. Kroz život prolaze proverenim putem, nisu avanturisti, u smislu da sebe dovode u opasnost.